berlibarca.reismee.nl

Tja...

lieve trouwe volgers,

Tja...

Nu zit het er dan echt op!

Afgelopen woensdagavond, terwijl de mussen van het dak vielen, zong het Schijndels popkoor Transparant de sterren van de hemel in het Balkumse bejaardenhuis. Vol enthousiasme traden ze swingend op voor een zaal vol grijze bolletjes. ( dat er publiek was mag een wonder heten, want leer ze mij kennen, die oudjes! Boven de 25 graden deuren ramen en gordijnen dicht, steunkousen en corsetten aanhouden!)

De luisteraars kregen koffie met gebak, werden door ons persoonlijk bediend, later was er verkoelende bowl, met hapjes en bitterballen; ze kwamen niks te kort. Vele ouderen zaten zachtjes mee te bewegen op de muziek, er werd geklapt, en ,op 2 knokkende dementen na,was het beslist Feest! Verschillende bewoners kwamen ons na afloop bedanken voor het mogelijk maken van zo'n geweldig avondje!

Maar ja, daar sta je dan, hè? Afgelopen, klaar is Kees....Tafels mee opruimen en met de ziel onder de arm naar huis...

JF heeft inmiddels al weer honderden kilometers in de benen zitten; gisteren, in die verzengende hitte, 140 km gefietst naar het begin van de Tour de France in Utrecht ( maar hij moch nie meedoen! ) Pia is weer bijrijder geworden, maar in hoofd en hart een autocoureur.

Rest ons jullie nogmaals te bedanken voor alle support en enthousiasme, en het mede mogelijk maken van het feestje voor de senioren.

wij gaan uit de lucht, nu.

Alle liefs! Jan-Frans en Pia

Reacties

Reacties

de guus

helemaal goed kanjers!!!! jullie mogen trots zijn !!!

kees en dolores

Fijn zo'n geslaagde avond! Dat smaakt vast naar meer! Misschien maar weer een nieuwe grote uitdaging bedenken? Zodat wij weer allemaal kunnen meeleven met jullie wel en wee! Jullie zijn pas net goed en wel begonnen.....dat geoliede team moet niet nu al weer opgeheven worden, dat is vast tot nog veel meer in staat! Afijn, we horen het wel als het zover is! Voor nu: bedankt voor de mooie verhalen en tot een volgende Berlibarca, Berliroma, Berliberlin, Berli....!!

Annita

Jullie zijn echte kanjers !!!

berri

ondanks de warmte zit ik met kippenvel en dat komt door jullie. super gedaan

Bea

Prachtig resultaat, mooi om op terug te kijken.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!