berlibarca.reismee.nl

Dag3

Bonjour madames et messieurs!

vanmorgen een heerlijk ontbijtje gehad in ons chateau! JF had stiekem een extra broodje gesmeerd voor onderweg, wij vonden dat dat wel kon voor dat geld!

Vanmorgen was het nog best koud dus ons Ak had zich goed ingepakt en ook ik had mijn nieuw-gekochte rokje nog maar in de koffer laten zitten! Maar na een goed uur onderweg werd het ineens hoog zomer! De velden met gele bloemen( ik vermoed mosterdzaadbloesrm) roken zalig zoet, vogeltjes floten z'n best en de lucht was hoog en blauw. Het rijden op zich ging prima, althans zolang ik alleen op de weg was, mooi slakkengavngetje totdat zo'n grote ford sedan of Mercedes station plankgas achterop mijn wagentje reed. Dan gaat de zuster finaal in de stress! Koppeling in, gas erop, bocht veel te snel in en gauw aan de kant zodat de Meneer kan passeren!

JF heeft z' n best gefietst vandaag! Ik heb tot 16.30 uur zitten duimen dat alles goed zou gaan en voila daar was-ie dan! Al helemaal wielrennerbruin en afgetraind en tevreden! Meteen zijn stalen ros gepoetst (1,5uur lang) . Kapotte band op de Franse grens, gisteren 780 hoogtemeters en vandaag maar liefst 1570 hm! Apetrots!

Afstand 115 km,(totaal 330) .topsnelheid gisteren 45,6 km en vandaag met een spaak minder en een slag in het wiel 53,6 km/uur. Nee dan kunde niks!

Reacties

Reacties

Wies

Apetrotsben op jou

ronny

Goed bezig janus! ! Komt helemaal goed.
Nu alleen frankrijk nog even door......????
Probeer wel je fiets verder heel te houden......wel zo handig?

ronny

Die vraagtekens waren smileys hoor.....maar pakt ze niet blijkbaar via telefoon....

Annita

Kanjer !!!!

Dolores

Jean Francois, tu est formidable! Lette nog wel effe op oew spaakske? En Pia, goed gedaan, en laot oew eige nie opfokke door zunne monseigneur, die moet mar effe wachte!

guusman

bikkel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maan

Netjes!!!

Anita kwaks

he stoere akkertjes, veel succes en niet vergeten om vooral ook te genieten. Van de omgeving, mensen, en van elkaar! Kus

Caroline

Hey Pietje en Akkermans,schrijven jullie ook iets erbij bij welke plaats jullie ongeveer zitten dan kunnen we ,t een beetje volgen en ook de buienradar en zo!

Hedwig

Ben uiteraard ook aangehaakt, want ik wil niks missen! En nu al zooooo trots!!!! Zet 'm op, Jan-Frans! Vanaf nu hopelijk alleen nog maar mooi weer, niet te warm, niet te koud en weinig wind! X

Wies Schmeink

Lieve allebij,veel liefs van jullie moedertje

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!