berlibarca.reismee.nl

Dag 5,17 mei

Vanmorgen scheen de zon! De vogeltjes floten nèt zo lustig als bij ons in Mirroi( inclusief koekoek). Jan-Frans zat in dubio wat betreft kleding, maar koos gelukkig toch voor het winter tenue want later op de dag was dat toch echt wel weer nodig. Ikzelf heb nog heerlijk genoten van het zonnetje tijdens een wandeltocht door een verlaten Frankrijk. Het enige teken van leven was een paar hazen, schichtige katten en roofvogels. Geweldig!
Mijn autootje liet weer wat lampjes zien, o schrik, maar mijn lieve broer kan het goedkoper fixen dan Pietje van Empel! Rijen met die bak! Door landweggetjes, over rotsen, klimmen en dalen, met of zonder dikke BMW ‘s op mijn achterste; tot nu toe zonder ongelukken…

De fiets computer van ons Ak heeft ook nogal kuren ( waar zijn we tegenwoordig zonder techniek) maar heeft het vandaag goed gedaan, 119 km op de teller erbij. Heel wat klim meters ertussen….
We logeren in een B&B, le Paddock, en toen ik aan kwam rijden liepen er 2 paarden op de weg. Ik dacht nog: leuk, dat dat hier zomaar kán, maar dat was weer wat naïef van mij want ze waren ontsnapt uit ditzelfde B&B! Consternatie!
Parijs ligt links van ons ( mooi laten liggen) Morgen weer zo’n 85 km zuidelijker, hopelijk loopt de temperatuur ook nog wat op. Maar…. We hebben het goed, veel lachen en mopperen en lekkere wijntjes!Doei!

Reacties

Reacties

Berri

Goed bezig, bonjour..

Henk Peek

Bonjour Pia et Jean-Francois, alweer een dag erop zitten en zo te lezen gaat het jullie beide prima af, fijn Pia dat jij ook aan je ontspanning toekomt en dat je Parijs links heb kunnen laten liggen. Bien repos in jullie B&B, geniet nog even van de avond en morgenvroeg weer fris en fruitig en route au biciclette!!Hartelijke groeten!!???

Bernadet

Klinkt allemaal goed.
Enjoy

adam

leuk jongens zo door gaan

Jan

Klinkt goed!
Veel fijne dagen in la douce France

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!